Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Karin Dahl

17 oktober 2014 08:06

Hej - ser att du vet vem Granirila var .... Jag har en avkomma efter Granpila (dotter till Granirila och Pilmingutt) och Fjeldar. Kanske du kan berätta mer om stammen bakom ?? Jag skickar gärna bilder på Fjällpila som hon heter.
Jag har sökt med ljus och lykta efter nån som vet nåt !!!!

Petra

17 juli 2015 12:06

Hej!
Ber om ursäkt att jag dröjt med svaret, men jag såg inte din fråga förrän nu. Jag ägde Granirila, men vet inget mer om stammen bakom än vad du hittar i böckerna. Granvar är ju född 1952 (eller var det -54?)så stammen är ju gammal och han finns ju med i de flesta framgångsrika hingstarna (vilket gjorde det besvärligt när Granirila skulle betäckas för inavelskvoten blev så himla hög ...). Granirila är född på granngården så jag kan ju höra mig för lite om Pirila, men jag är inte säker på att det finns någon kvar som kommer ihåg henne längre.
Mejla mig på petra@vastironningen.se så kan vi höras mer. Å du kan skicka bilder! :-)

 
Ingen bild

Gert Kronkvist

26 juli 2012 17:23

Var med i vår lilla Facebookgrupp B ihang till Facebook och puffa för din blogg. Gruppen kom till mest på skoj men nu vill några att vi ska ha seriöst kunskapsutbyte på den. (Jag bor också på landet med bl.a bin)
MVH Gert Kronkvist
gert.kronkvist@gmail.com

Petra

29 juli 2012 20:51

Tack det gör jag gärna. Kollar FB genast!
/Petra

 
Ingen bild

Monica Röding

6 september 2010 11:11

Inför kommunalvalet i Nordanstig vill jag veta om de politiska partiernas ambitioner med biblioteken under den närmaste mandatperioden då jag tycker att det är viktigt med bibliotek dä r jag vill leva och bo.Hur många bibliotek skall finnas i kommunen och på vilka orter. vilka orter prioriteras?Öppettider?Bokbuss på Landsbygden? Mvh Och tack på förhand Monica Röding Lönnånger

Petra

7 september 2010 08:29

Hej Monica!
Vänsterpartiet tycker precis som du att biblioteken är en viktig del av vårt välfärdssamhälle. Idag har vi 1 huvudbibliotek i Bergsjö samt 3 filialer i Harmånger, Gnarp och Hassela. Det är det allra minsta som vi kan ha. Vänsterpartiet vill utöka öppettiderna och på så sätt göra biblioteken mer tillgängliga för allmänheten. Helst ska biblioteken ha öppet några timmar varje vardag och även på lördagar.
Med de statsbidrag som idag utgår från den borgerliga regeringen finns inte de möjligheterna att utöka. I kommunen så beror mycket av vårt kommande handlingsutrymme på vilken regering som vi får.
Eftersom du värnar om biblioteken så hoppas jag att du röstar rödgrönt i valet.
MVH
Petra Modée

Sök i bloggen

Presentation


Jag bor på landet, men är inte något naturfreak. Med torrdass på gården och vedspis i köket drar jag mitt strå till stacken när det gäller att kyla ner jordklotet.

Boendes på landet har jag inget fast arbete utan arbetar med både det ena och det andra

Besöksstatistik

Kategorier

Följ bloggen

Följ Petras blogg med Blogkeen
Följ Petras blogg med Bloglovin'

RSS

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Bloggar

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se