Direktlänk till inlägg 3 augusti 2014

Bergsjödagen - insamling till Gaza

Av Petra - 3 augusti 2014 10:49

Under lördagen deltog Vänsterpartiet på Bergsjödagen i avsikt att informera om vår politik, men även för att samla in pengar till barnen på Gaza.


Därför anordnade vi en vänster-loppis (under parollen Inte till salu.) med allehanda grejor; trehjulingar, begagnade    hästgrejor, böcker, Back on Track-produkter m.m samt nyslungad honung, nässelknäcke och ekologiska bullar. Allt i en salig röra.


Vädret var såklart stekande hett, men vi hade tur och stod i skuggan. Insamlingen gick lite trögt, men däremot var det många som ville handla i vår loppmarknad. Honung och bullar gick som smör i solsken och en lycklig farmor/mormor(?) gick iväg med en av trehjulingarna. Många ville inte heller ha tillbaka växeln utan lade den i bössan istället.

  

Det var inte heller svårt att få folk att intressera sig för våra broschyrer. Trots det känns det som att folk VET vad Vänsterpartiet tycker - och så har inte alltid varit fallet!

   Samtalen handlade om allt från kriget på Gaza, de enskilda vägarna, bankkrisen och matlådorna i hemtjänsten. På det hela taget var det en lyckad marknadsdag.

Hur mycket samlade vi in till barnen på Gaza?
Tillsammans (både bössan och försäljningen) fick vi ihop
2944 kr! Det är vi mycket nöjda med och jag vill därför ta tillfället i akt och tacka alla nordanstigsbor som gjorde det möjligt. TACK!


Tack också till Ulla och Seppo från distriktet som hjälpte oss att genomföra den här marknadsdagen. Tillsammans är vi starka!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Petra - 17 juli 2015 11:10


Av en del högerskribenter, bloggare och twittrare kan en lätt få bilden att den stora frågan i offentlig sektor är: Vinst eller ej? när det egentligen handlar om något helt annat - och som skribenterna missar med ljusår ... Meningen med offentli...

Av Petra - 5 januari 2015 18:53

Nu är helgerna strax slut och det är dags att ta nya tag på jobbet och i politiken. För mig är det ju lite samma sak, men inte desto mindre, dags att sätta igång och jobba. Som tur var behöver jag inte vara med och planera för något extra val. Istä...

Av Petra - 31 december 2014 15:27

Nu när året nästan är slut är det dags att sammanfatta året som gått. Vad har hänt och vad har inte hänt? Vi börjar med att konstatera att vi alla överlevde supervalåret - och slapp ett extra val. Även om valrörelser är roligt, så är det bäst att h...

Av Petra - 3 augusti 2014 13:15


Nordanstig är en geografiskt komplicerad kommun utan en naturlig central ort. Trots det är Bergsjö utpekad som centralort. Det är också där som kommunhus och KomVux finns. Det borde därför vara enkelt att ta sig dit från alla kommundelar. Så är nu in...

Av Petra - 1 augusti 2014 18:00

I morgon är det Bergsjödagen och förhoppningsvis får vi fint väder. Vänsterpartiet kommer vara där för att berätta om vår politik kommunalt, regionalt och på riksnivå.     Vi kommer också ha en loppis där vi bland annat säljer begagnade barnkläd...

Sök i bloggen

Presentation


Jag bor på landet, men är inte något naturfreak. Med torrdass på gården och vedspis i köket drar jag mitt strå till stacken när det gäller att kyla ner jordklotet.

Boendes på landet har jag inget fast arbete utan arbetar med både det ena och det andra

Besöksstatistik

Kategorier

Följ bloggen

Följ Petras blogg med Blogkeen
Följ Petras blogg med Bloglovin'

RSS

Senaste inläggen

Arkiv

Fråga mig

3 besvarade frågor

Bloggar

Länkar


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se